torsdag 3 september 2009

2 hackers


Ikväll kom Dan förbi och blev guidad i IT djungeln av Calle. Det var dax att göra en investering av dator och andra nödvändiga och mindre nödvändiga saker till båten. Vi ser fram emot vilda fester med streamad Spotifiy musik och avancerade hemgjorda musikvideos.

English summary:
Calles father came by and ordered a lot of data stuff...looking forward to listen to Spotify music at the boat Dan!!

Inget LOA idag heller /No LOA today


Jaha, så var det ett faktum att det inte trillade in något LOA idag heller...suck. Väntan är lika munter som bilden ovan! Och om någon tror det, nej...det är inte Teo! Vi får vänta över helgen innan vi kan höra av oss till BV och "trycka på". De kan ju i och för sig inte göra mer än kontakta Kina, men vi kanske kan få mer information om när det kan vara aktuellt!!! Det känns som om det är vår tur nu!!! USA mamman som hade bilderna på Teo ska leta igenom sina fotoalbum i helgen och titta om hon har fler kort på honom, det vore ju en riktig ljusglimt i detta väntemörker.
English summary:
No LOA today...it's our turn now! I think we have to wait until next week before we can contact our agency. They can't do anything more then call China, but maybe they will get more information.