lördag 3 oktober 2009

En månad kvar /One month to go

För er som vill förkovra er i det kinesiska språkets grunder så hittade jag denna film på Youtube./Learn Chinese, a good clip from Youtube.

Om allt går enligt plan så är det precis en månad idag till vi kommer att vakna för första gången som en familj tillsammans med Teo! Vi tror att vår stora dag kommer att vara den 2 november. Det är väldigt svårt att förstå!? Jag har insett att om vi får vår reseinbjudan i tid så har jag 9 arbetsdagar kvar innan jag går på min föräldraledighet på ett år. Just nu är det verkligen en skräckblandad förtjusning, vi har mycket att fixa innan vi åker och samtidigt känns det som vi inte kan komma iväg fort nog! Det är många tankar som snurrar ju närmare "Kina" vi kommer.

English summary:
Today is one month to Gotcha day if everything goes according to plan. It's hard to take in! There are 1000 feelings at the same time! I have only 9 days at work before we go to China. wow. I'm going to stay at home for one year, we will decide after that how we share the rest of the parental leave days.