söndag 27 september 2009

Helgen /The weekend

I fredags åkte vi och hälsade på Lisa och Petter i nya huset. De har gjort ett riktigt hästjobb och det kommer att bli sååå fint! Det var verkligen roligt att se vad de har gjort. Jag fick en flashback av våra renoveringar! Det är så himla kul men jobbigt på samma gång! När golvläggning och gipsskivor börjar närma så är man ju iallafall inne på sluttampen. Annars är det bara att skylla på att man är lite "bohemisk"...då kan man komma undan med det mesta om man tröttnar, vi tycker t ex det är snyggt att sakna en stupränna här och där :-)

Killarna spelar Rockband, men hade inte en chans att slå de taktfasta tjejerna...nästan.



Tyvärr vet jag inte hur man vänder bilden, men lägg kinden mot tangentbordet när du tittar så är bilden bra...ett annat plus är att då hör man bara med ett öra!


Gott grillat och väldigt trevligt sällskap!


I lördags var vi och gratulerade Calles pappa Dan på Kesudden, jag var inte i toppform efter mina sprutor, men efter lite febernedsättande var jag på banan igen . Efter Kesudden var det bara att åka hem för att göra sig iordning för vi skulle ut och äta med Peter och Christina för att sedan gå på Pure Malt. Ett svenskt band som spelade irändsk musik. Det blev värsta släktträffen! Dan, Lillemor, Kenneth, Daniel, Charlotte och Ulla. Även min moster och morbror var på plats.



Idag ska vi åka till Västerås och se om vi kan hitta trappgrindar och även trädgårdsgrindar. Efter det så åker vi och hälsar på min kusin Sandra och hennes dotter Isa som är hemma från Luleå och hälsar på. Det är inte svårt att fylla helgerna! Nästa helg ska vi försöka att inte boka upp oss på något, vi måste fixa lite hemma och vila lite!


English summary:
Feels like we been away and been eating and drinking the whole weekend. Went to see a Irish/Swedish band yesterday, I was dancing so today my feet hurts!