måndag 7 september 2009

LOA!!!!



Idag klockan 14:45 ringer Carin på Barnens Vänner och berättar att vi fått LOA!!!

Jag satt på jobbet när mobilen ringde och jag ser att det är riktnummer 0911....stackars Jessica som jag pratade med i min jobbtelefon! Hon fick bara ett "Jag ringer upp!!...Klick".
Den lugna Carin frågade snällt om hur jag mådde och om jag hade tid att prata, under tiden så stod jag upp och studsade vid mitt skrivbord, för jag trodde mig veta vad hon skulle säga!

Hon berättade att nu hade våra papper kommit med värdetransport och kommer att skickas till oss som rekommenderat brev. Sen ska de skrivas på så fort som möjligt av oss och våra socialsekreterare! Om vi hinner få in pappren denna vecka kan vi hinna åka i oktober annars i november. Vi kommer att göra allt för att få till ett möte med kommunen så snart det bara går!!
Det verkar som vi kan få en tid onsdag eller torsdag, men de ska återkomma under morgondagen!

Det är så fantastiskt att ha fått detta besked!!! Nu håller vi tummarna för att Nicklas & Anna och Paul & Isabel!!!

English Summary:
We got LOA today!!! Jippieeeeeeeeeeeeeeeee! The preleminary travel plans are late October or early November.

Kurs /Course


Kort på alla blivande föräldrar BC=Before Child....hoppas vi snart får ta ett efterkort!!
Paul - - - Anna
Isabel - - - Tina
Nicklas - - - Calle

Igår var vi på kurs hela dagen inne i Stockholm. Kursen hette "Vägen till barnet" och höll på mellan klockan 9 -17. Kursen var bra, men det var inte så mycket nytt att lära sig. Framför allt så var det fantastiskt roligt att träffa alla blivande adoptivföräldrar!! På kvällen gick vi ut och åt på Kinarestaurang :-) med Anna & Nicklas och Paul & Isabel, vilka ska adoptera barn från samma barnhem som oss. Det känns helt otroligt att Teo ska få två Kina kusiner=barn från samma barnhem som kommer att bo så nära oss! Det var en jättetrevlig kväll!

English summary:
Went to a course yesterday with a lot of other "parents to be". After we had dinner at a Chinese restaurant with the other couples adopting children from the same orphanage. We had a very nice evening!