fredag 28 augusti 2009

Stackars Calle / Poor Calle


Jaha, då var det Calles tur att åka dit! Han har svårt att svälja för att han har sååå ont i halsen och feber! Själv börjar jag pigga på mig, men är fortfarande väldigt snuvig och trött.
Idag pratade Calle med Barnens Vänner. De säger att de kan ringa Kina och kolla hur det går med våra papper när det gått 3 månader, alltså 11 september. De sade att de aldrig någonsin hittills har behövt göra det utan LOA har kommit innan det gått så lång tid! Peppar, peppar (och massa chili) att inte vi ska bli de första! Nu är väntan drygare än någonsin! Det går inte heller att koppla bort väntan för alla frågar varje dag (vilket är förståeligt, tack för att ni bryr er!!). Jag lovar att när vi får LOA så kommer det märkas!!! Hopp och tjo på Hejaregatan så huset skakar! Vi ser fram emot att få ringa och berätta den glada nyheten när det är dax!!
LOA kommer att skickas med värdetransport med DHL till Barnens Vänner i Öjebyn, de får inte veta av Kina att dokumentet är på väg. CCAA (China Child Adoption Affairs) skriver inte in i sina system om att allt är klart. Barnens Vänner faxar en kopia av LOA till sin Kinesiska översättare. När översättningen är klar, ringer man familjen och skickar LOA dokumentet till familjen med värdetransport för påskrift av hemutredare och familjen.
English summary:
Now it's Calle's turn to be ill, fever and soar troat. Poor husband! You know how it is when a man got ill...
Today we talked with our agancy, they can't say anything about our LOA. The only thing they could say, was that they could contact CCAA when we have been waiting 3 month = Sep 11. So far every family have had LOA before 3 month. We don't want to be their first "long-waiting" family! Please DHL, deliver the package today!!!!