måndag 5 april 2010

Sista dagen på Koh Tao

Hej alla ni som läser vår blogg, imorgon drar vi till Koh Panghan och Salad Hut som vi gjorde en snabbvisit till lite tidigare på resan. Koh Tao har varit kanon och vi längtar redan tillbaka trots att att vi inte åkt än :-).

När vi kommer till Salad Hut så kommer vi förmodligen inte kunna vara uppkopplade med vår dator mer, så vi får se om det blir något mer inlägg på bloggen innan vi kommer hem.

Jag lägger in lite nya bilder från senaste dagarna på Koh Tao!


Vi har paddlat kayak några gånger och tittat på fiskar från "båten".Vår badkille som inte alls är lika rädd för vatten längre som ni ser!


Återhämtning efter plasket!


Vi har varit ute och åkt ATV= 4 hjuling, vi hamnade på en mysig restaurang högt upp på ett berg, med enormt fin utsikt! Sedan åkte vi ned till stranden ni ser och satte oss i den storá "basthyddan" högst upp på stranden för ett lunch intag.


Teo vilade lite efter den skumpiga resan upp och ner för alla backar.


Calle väntar på maten.


Jag vilar rumpan på en skön mjuk kudde ;-)


Teo myser med Calle och tittar på båtarna.


Jag burnar på med fyrhjulingen på en grusplan utan några medtrafikanter...lungnast så!Familjen preppad för avfärd efter ett "pitstop".


Teo framåt i bärselen under resan var kanon! Lite John Wayn varning på Teo efter en timme i selen bara...stackars kille! Vi frågade om vi skulle stanna och vila men han ville bara åka mer!

Calle och Teo burnar lite!