torsdag 12 januari 2012

Fallenheter

Teo har nu börjat dagis efter alla helgerna och kvällarna spenderas med att konstruera på höjden och längden. Smålego är alternativet till maskinbyggeriet. Det är fullt sjå att hålla Charlie på lagom avstånd!
I morse så låg Charlie i nästan 20 minuter och tittade i sina böcker ,det är första gången. Det vore så kul om han börjar visar intresse så vi kan börja läsa för honom. Hittills har han bara ryckt bort böckerna och slängt dem.
Efter frukosten åkte vi till Öppna förskolan där Charlie ramlade från en lära gå vagn som han hade och körde omkring med. På en sekund hade han klättrat upp i den och den åkte iväg, Charlie formligen flög omkull och landade på läpp och framtänder. Blodet sprutade och han skrek (vilket var skönt) så taket nästan lyfte. Det går så snabbt och även om vi var flera vuxna inom ramen av nån meter hann ingen ens sätta ut en arm för att hindra eller lindra fallet. Vi åkte direkt till tandläkaren som sa att det förmodligen är ok, men vi ska tillbaka om tre veckor för en uppföljning.
Kolla in läppen några timmar efter fallet där den minskat i svullnad!