söndag 20 september 2009

En rolig dag /A fun day


Igår hade vi en fullchokad och jätterolig dag! Vi började med ett besök av Tommy, Mia, Johan och Filip som kom över redan klockan 9:15, för att jag och Mia skulle gå på barnmarknad. Jag hade svårt att shoppa kläder till Teo eftersom jag inte vet hans aktuella storlekar, så jag köpte tre par skor i lite olika storlekar så kan han ha att växa i...tror vi?! Vi borde få nya uppgifterna om honom i veckan som kommer! Efter shoppingen så åkte vi hem och satte oss på altanen i det soliga vädret. Killarna stod för lunchen, det blev grillade hamburgare...surprise!

På eftermiddagen åkte vi och fikade hos Sabine, Andreas och deras söta dotter i Bålsta! Det var så himla trevligt! Det är så otroligt roligt med alla nya bekanta vi fått genom vår adoption!

Från Bålsta åkte vi in till Stockholm och mötte upp Paul och Isabel på restaurang Tabac för massor av prat och goda tapas! Isabel hade själv gjort en tröja till Teo! Tack Isabel, den är helt underbar!

English summary:
My friend Mia and I begun our day with some shopping at the big yearly "childrens secondhand market" I found some shoes to Teo. We will probably receive new measurements for him next week! After that we went to Bålsta to Sabine and Andereas and their lovely daughter! It’s so nice with all new contacts we have had trough our adoption!
Then we went Stockholm to meet Paul and Isabel at the tapas restaurant Tabac in old town. Isabel had made Teo the cutest T-shirt! Thanks Isabel it’s lovely!