lördag 15 augusti 2009

Shopping!

Idag var vi och shoppade på Babyproffsen i Barkarby. De är riktigt bra att ha att göra med! De till och med bar ut bilbarnstolar till bilen och testade hur de olika modellerna skulle få plats! Det är service! Alla saker vi beställt kan vi hämta precis innan vi åker till Kina.

Vi har beställt en Stokkestol i vitt, som har justering av sits och fotstöd i höjd och djup, som anpassas till barnet när det växer. Den verkar jättebra, förutom att alla säger att man slår i tårna på alla dessa "växa stolar" om man inte ser sig för!
http://www.stokke-highchair.com/sv-se/tripp-trapp-highchair.aspx


Vi beställde en rödsvart Britax multitech bilbarnstol.
På Britax webb finns att läsa:
"Multifunktionell kombistol med många egenskaper, bland annat Britax/Römers otroligt populära huvudskydd för största säkerhet och komfort. Blir efter den bakåtvända bilbarn-stolen en utmärkt framåtvänd. Multitech är kombistolen med riktigt lång användningstid. För barn 6 mån.–7 år, 9-25kg."

Den kändes väldigt bra och smidig. Vi beställde samtidigt sparkskydd och sätesskydd så leriga skor inte ställer till för mycket i den nyinköpta kombin.
http://www.britax.se/multitech08.htm

Vi beställde också en Brio Go och en brun åkpåse, så nu får Teo snusa utomhus när det är "sova middags dax".
Brio skriver så här på sin webb:
BRIO Go är lättviktig (chassiet väger bara 6 kg, 8 kg med hjul och 11 kg med sittdel). fälls ihop med ett knapptryck (på två sidor samtidigt), sedan sköter resten sig nästan självt - smidigt och flexibelt. När vagnen fälls upp, drar man uppåt i handtaget och vagnen är klar att användas. Sittdelen kan vara påmonterad både fram- och bakåtvänd när vagnen fälls.

En film om hur den funkar och hur den ser ut i hopfällt läge, den är såååååååååå smidig att köra och blir minimal när den är ihopfälld!
http://www.youtube.com/watch?v=i7MfpjKf5QMEnglish summary:
Today we ordered a chair from Stokke, a Brio Go stroller and a childrens car seat. We can pick it up right before we are leaving for China.

1 kommentar:

Ashley sa...

How fun! I have used Britax for all of my children - they are the best car seats. I have never seen a highchair like that - it looks interesting.

Welcome to the world of blogging :) -