tisdag 13 oktober 2009

Massor av besök/ A lot of visits

Under ett par helger så har vi haft och varit bortbjudna på en massa besök! Det är alltid roligt att träffa alla gamla och nya bekantskaper! Besök ute på Kesuden när Calles pappa Dan fyllde 50+

Calles farfar Arne och farmor Gunvor.

Calles faster Lillemor, farbror Kenneth och jag.


Dan rodnar när man ger honom komplimanger för den fint skurna potatisen :-)

Förra helgen var Paul och Isabel på besök, vi tjejer prioriterade viktiga digitala detaljer...

Killarna prioriterade att musta äpplen, jag hittar fortfarande små äppelbitar runt om i köket. Tyvärr vet jag fortfarande inte hur man vänder en film, har någon ett tips så tveka inte att berätta för mig...ni får lägga örat mot tangentbordet så ni ser.


På söndagen hälsade vi på Dan på båten.


Kapten Zetterström

I lördags så träffade vi de andra familjerna vi ska åka till Kina med. Det var verkligen jättetrevligt! Jag ser fram emot att träffa er alla i Beijing snart!



I söndags var vi på IKEA med Paul och Isabel och hälsade sedan på familjen Andersson i Stockholm. För att se vad vi gjorde så gå in på Paul och Isabels blogg som ni hittar länkad på vänster sida på vår blogg.

English summary:
The last couple of weeks we have done a lot of visits with family and friends. On Saturday we met up with all the families that will travelling with us to China. It was sooo nice! We need to get our TA this week otherwise we will have to reschedule our trip. This Sunday we visited two families who already have had adopted from China, you can see pictures at Paul and Isabel’s blog linked to the left at our blog.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det har verkligen varit fullbokat även för oss se senaste helgerna! Men det är bara kul!

Nu hållervi tummarna att ni får ert TA och vi vårt LOA så vi komer iväg ngngång!

Kram Isabel

Anonym sa...

Det är kul att ha mkt att göra, som Isabel skriver och tiden går lite FORTARE när man har nåt att göra, och man slipper fundera på att tiden sniglar fram! Håller tummarna så de vitnar på att er fina inbjudan kommer snart!!

Kram, kram Eva!