onsdag 7 oktober 2009

Om 3 veckor / in 3 weeks


XiXi friendship hotel - Beijing

Hyatt Regency -Xian

Xian - Karta/Map


Om tre veckor idag kommer vi att landa i Beijing. Vi kommer att bo på XiXi friendship hotel. Våra guidade turer kommer att starta den 30/10, så vi har två dagar på plats innan allt startar! Det är skönt med tanke på tidsomställning och lång flygresa. Hmmm så hinner vi ju shoppa "lite". Det definitiva programmet kommer att komma från Barnens Vänner någon gång efter denna torsdag, då deras kontakt som sätter ihop vår resa är på plats igen efter de kinesiska högtiderna. Vi tror att vi kommer att få flyga till Xian den 1/11 och ha vår familjedag den 2/11.

Jag måste bara passa på att tacka alla som skriver kommentarer på bloggen! Det är sååå kul och det är dessa som får oss att tycka att det är kul att fortsätta!!! Så kommentera mera :-)

English summary:
In 3 weeks we will arrive in Beijing. Our tour will begin at October 30 and we will probably fly to Xian on the November 1. In Beijing we will stay at the XiXi friendship hotel and in Xian at the Hyatt Regency. They both seems to be very nice hotels!
Another thing! We are so grateful for all comments on our blog! Thank you! That’s what’s keep us going!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, jag vill åxå följa med..längtar tillbaka till Kina,Beijing och Xi´an så otroligt mkt! Tänk 3 veckor..det går så fort,snart är ni där på ert livs stora äventyr! Nu kan nu snart ha nedräkning...med dagar och timmar.
Kram Eva!

Anonym sa...

Åhhhh jag vill åxå! Kom nu LOA!
Kram Isabel

sweduk sa...

Hope u r feeling a bit better today..look at it this way, you are getting the colds, and chest infections NOW rather than when you arrive in China, and get quaranteen !!!

P

Tinna sa...

HEJ HEJ !

Åhh snart är ni i vårt älskade Kina. Maila mig din adress så ska du få ett VIP kort av mig till Lisa på Pärlmarknaden.

( tinnasmail @telia.com )

Hoppas att du är bättre i dina lungor.
Kram kram

Mia sa...

Snart är det er tur att äntligen ha er familjedag. Det känns som om det var jättelänge sedan vi fick Marcus i våra armar i Taiyuan för snart tre månader sedan. Ta vara på tiden i Kina, man får verkligen en speciell koppling till sitt barns födelseland.

Kram Mia