lördag 10 april 2010

Koh Panghan - Salad beach


Detta är väl inte den allra vackraste bilden på oss tillsammans, men den har ett väldigt symboliskt värde! På exakt samma ställe tog vi ett kort på mig och Calle, precis när vi hade bestämt oss för två år sedan att vi ville adoptera (vi skickade även det kortet till Teo i Kina). Att vara tillbaka på samma ställe med vår lilla kille, på platsen där "han blev till" gav mig lite tårar i ögonen!

Calle och Teo myser på altanen! Calle fyllde år den 7 april och Teo och jag gav honom ett provdyk i present. Calle fick efter en kortare teori och bassängprov göra två dyk utanför Shark island på Koh Tao. Ett dyk på 40 minuter och ett på 50 minuter. De såg massor av roliga fiskar och det hade varit en jättelyckad dag! Dock så tror jag att det är för lite motorer inblandade för att det ska vara något som Calle fastnar 100% för :).

Dyk-killen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Waaoow, Calle!! Kul med dykning!
Oj, man blir rörd när man läser...ja förstår att en och annan tår kom fram i ögat! Vet ni..jag sitter & tittar på Millenium o samtidigt surfar jag runt och letar reser till...japp rätt! Thailand våren -11!! Hittat några rikitgt bra priser..blir nog feb/mars och ca 3 veckor, ska ni me?! ;) Kram & njut de sista veckorna..i morron har ni varit där i 5 veckor! Kramar Eva, Henrik, Elsa & Theo!