fredag 12 november 2010

Ett år sedan

Idag för ett år sedan landade vi på Arlanda med vår underbara lilla Teo. Tänk vad tiden gått fort, det är svårt att förstå!

Det var så fantastiskt att se alla välkända, älskade människor som stod och tog emot oss. Det gick inte att hålla tillbaka glädjetårarna över att äntligen vara hemma med vårt lilla "Skrutt".






5 kommentarer:

Mia sa...

Jag får tårar i ögonen. Det är en så stor dag i ens liv när man äntligen landar hemma i Sverige med sitt barn. Tänk att han varit hos er ett år redan. Marcus fyller ju tre i nästa vecka och sedan ser jag fram emot den dagen då han varit längre hos oss än i Kina. Det blir någon gång i början på nästa år.

Jessica sa...

vilka fina bilder, helt otroligt va fort tiden går :-) ögonen tåras det är något så speciellt!!!

Kramar fam göthberg

Pia Nyberg sa...

Kul att läsa om er! Hittade er via amerikanska yahoolistan. Vi hoppas på barnbesked snart... tror att våra papper översätts i Kina i skrivandes stund!

www.poden.se

Lisa Papaver sa...

Åh, jag klarar nästan inte av att se såna bilder längre, det är så känslosamt :-)
Grattis på ettårsdagen
(i efterskott)

Anonym sa...

Härliga underbara bilder på ett stort ögonblick i ert liv! Till slut hemma med er söta goe lille son, Teo! Jag minns våra 2 hemkomster med många glada, lyckliga och mkt känslosamma tårar och skratt! Så skönt & underbart att äntligen vara hemma på svensk mark. Jag var orolig hela vägen ända hem och genom tullen innan jag andades ut när vi kom hem m Elsa. Var sååå rädd att nån skulle knacka mig på axeln och säga..hrm tyvärr ni kan inte få henne!
Kram till er alla & jättekul att ses i lördags.