tisdag 5 april 2011

Sista dagarna i Bangkok

Igår träffade vi Ying, Poj och Ray. Killarna hade fantstiskt kul och Teo föjde med Ray och hans nanny på leklandet som ligger i Siam Central. Han hade sååååååååå kul och ville inte släppa Ray. Calle och jag är ense om att Teo aldrig lekt så bra med ett annat barn. Det var precis som på Salad Hut förra året. De skrattade från första till sista stund!


Idag har vi varit på Ocean world. Asiens största akvarium, det var fantastiskt kul för oss alla tre! Utom första stunden. Här försöker jag härma Teos reaktion på "vandrande fiskarna".Dragonfish, så fin och så giftig! Teo såg ut som ringaren i Notredame i sin flytväst då vi skulle åka "Glasbotten båt".Dessa vattenråttor skulle inte vara kul att få in på vinden! Vi kan nog vara glada för våra enkla skogsmöss!


Vi åker tuk tuk tuk enligt Teo!


Tyvärr vred Teo nacken av Pingu, mycket sorgligt!


Vi fick alla prova på "Happy fish, happy feet", det killade något hemskt. Det var svårt att sitta still och låta bli att skratta! Teo sa att han var klar efter 1 minut :-) Fötterna fick sig en riktigt bra peeling och var jättemjuka efteråt! En mycket skum upplevelse!!
Sen gick vi in i det stora glasgångarna där man bokstavligen går i akvariet. Det var en mäktig känsla att se alla hajar och andra stora fiskar så nära!


Matdax! Jag skulle inte vilja stå där på botten med en låda blodig fisk!

En uppstickare!


Den som gapar efter mycket... Teo var impad av hajens tänder!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är härligt & roligt med Akvarium, speciellt såna stora! Vi var på Phuket akvarium och var jätteimpad..kan tänka mig att detta var otroligt ännu mkt mer! Härliga bilder & sötTeo!
Hemfärd i morron?! Lycklig hemresa! Kram till er alla!

Hej, sa...

Välkomna hem! Hoppas att flygresan blev lugn & behaglig. Här har våren kommit & ni kan förhoppningsvis behålla lite av brännan om ni håller er ute. Hope to see you soon! Kram