tisdag 24 april 2012

Ett halvår med Charlie

Tänk så snabbt det går! För ett halvår sedan idag fick vi för första gången hålla vår efterlängtade Charlie i våra armar. Han var som en liten ettåring, påklädd med dubbla vadderade kläder i det 25 gradiga Jinan. Efter en timme var det dax att kasta sig iväg till Civil affairs och genomföra adoptionen. Allt gick så snabbt och det är tur att vi dokumenterat våra dagar med både text och massa foton.
På det här halvåret har det hänt så mycket med vår lilla kille, han har lärt sig springa och hoppa, gå i trappor, säga sina första svenska ord och stödtecken, simma med armpuffar (+ dricka poolvatten), äta och dricka själv (inte bara poolvatten), lärt sig lägga pussel, lärt sig leka med leksaker istället för att bara känna på materialet och så mycket mer! Bäst av allt tycker vi är att han har blivit en riktig goskille som gärna tar kontakt och ger oss en puss i förbifarten. HÄRLIGT! Charlie har utvecklats till en riktig buskille med glimten i ögat!
Det är fortfarande mycket kvar att lära för att komma ifatt sina jämnåriga på många plan, men det är på mycket god väg! Att Teo benämner Charlie som en av sina bästa kompisar är något som vi också är såååå glada för!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med syskon kärlek! Men jösses, så snabbt 6 mån gått...knappt man fattar att ni redan haft er lille/store Charlie i er familj så länge. Men konstigt nog så känns det "som i går"...men ändå som att de alltid funnits i ens liv! Kramar till er alla, Eva & Anderssonarna!! <3

gottelina sa...

Vilken skillnad. Ser ut som om han var sin egen storebror! Jag tänkte på det när jag såg just denna bilden från er resa att vad mycket som har hänt! /Jenny

Linette sa...

It looks like you all are having fun! I grew up in Thailand and it is dear to my heart, so seeing the pictures makes me smile. :-)

Hedda sa...

Grattis! Roligt att det har gått framåt så bra!