tisdag 20 oktober 2009

Nedräkning /Counting down

Vi har fått nya bilder over det nya huset alla barnen flyttat till under oktober! Det känns overkligt att vi åker om 5 dagar och kommer att träffa Teo för första gången om två veckor! Jag postar några videos så ni ser hur det kan gå till när man får sitt barn.
English summary:
Now it's only 5 days until take off! We have started to pack our bags. It feels so surreal! I can't understand that it's only two weeks until Gotcha day. We received new pictures of the new orphanage building, unfortunately Teo was not in them, but it seems to be a very nice place! I post some nice videos so you can see what Gotcha can be like!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Helt otroligt, snart är ni där i Mittens rike och får vara med om ert livs äventyr!!! Iiihhhh!
Vi har haft turen & lyckan att få vara med om 2 adoptioner och därmed 2 överlämningar..ingen är den andra lik, det enda som är lika är att man bara plötsligt är förälder! Och det går oftast så fort så man inte hinner vara med! Hur förberedd man än är och hur mkt man än tror att man vet hur det skall bli! Man har INGEN aning, men det är nåt som alla uppplever på sitt eget vis! Livet blir aldig som förr...man har ju trots allt inrutat sig i sitt "vuxenliv"..
Tänker på er och önskar att dagarna går fort så ni snart får resa! Massor med kramar från Eva och en sovande Theo! <3

Anonym sa...

Hej,
Nu har jag suttit här o bölat i en kvart :-)
Det är ju helt fantastiskt att ni snart är där. Synd att vi inte hann träffas innan ni far. Det tar vi igen senare. Ska fixa Skype hemma och hålla koll på bloggen.
Kramar Mia

carina sa...

Hej,
Så spännande att ni åker snart. Ett nytt liv väntar! Eftersom ni hade videos från You tube så hamnade jag där & kikade på fler adoptionsfilmer. Åhhh, vad jag grinade... Fredrik frågade om det var sogligt eller fint när han kom med snytpapper :-)
Det var kul att träffa er med Eva+familj. Hoppas att vi ses snart igen efter att ni aklimatiserat er.
Ha en trevlig flygresa!
Att ni får det bra i Kina är jag övertygad om :-)

Hälsar Carina med grabbarna